Mezi dvěma světy

Mezi dvěma světy

Anotace: Hledání sebe sama ...

Mezi dvěma světy
- každý s jiným sluncem -
probouzím se a usínám.
Divím se, kam dnes asi zavítám?

Jako poutník putuji podivnou krajinou,
strachy až dech se tajíc.
"Nevyměnit ji za jinou?"
hlavou se mihne, když tu zříc...

Pohledem spočinout
- pomněnka spanilá -
na chvíli ustrnout ...

-V hluboké noci ztracená!-

Avšak ústiv se blíží,
přichází nový den,
jenž rozčísne oponu,
ukončí líbezný sen.

Ještě je noc! (-Věřím-)
Bloudím ...
Volám o pomoc!

Rukami tápám kolem sebe,
udělat krok vpřed se bojím.
Pomněnko, kde najdu tebe?

Poodstoupím ...
Doufám v tvou oporu,
Snad se teď neprobudím!
-Vzříc neznámému obzoru-

Čekám...

"Pomněnko?" šeptnu nesměle
"Chyť mě už prosím za ruku,
a dodej mi naděje..."
Autor ellen.fanci, 29.04.2017
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí