Cestující

Cestující

Anotace: Sedím ve vlaku plnym lidí dočista sám pouze s pohledy spolucestujících dopadajících na mé záda z...

Sedím ve vlaku plnym lidí
dočista sám
pouze s pohledy spolucestujících
dopadajících na mé záda
zatímco mé myšlenky
volné poletují prostorem
mezi námi

Pár metrů či nekonečné propasti
dělící mne a zkřivené ksychty
každodenních rutin

Vzhlédnu a stanu tváří v tvář
samotnému pokladu dnešního dne
Napůl bdělí napůl v kómatu
klátící se týpek a linoucí
se odér alkoholu

Mozoly a špína vritá do ruk
oblečení které jistě
vidělo lepší dny v
kombinaci ze které se
člověku chce zvracet

Stoprocentní nevkus
mastné vlasy neupravené nehty
Cesta pijáků kteří již ztratili
jakékoliv naděje
Autor A.H. Albín, 02.05.2017
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí