Chameleoní spoušť

Chameleoní spoušť

Anotace: Utápějící se ve svém jádru obrazů a tvarů

       
       Rozprášená kapilára souhvězdí
                                                    hvězda
                                  potulující se torioidní dvourozměrnou paletou
                                              nad soumrakem černé díry
 
      Necitelný netvor se slzou v oku
                                           v kapce esence zbytnělé krásy
                              rozpíjící se na tváři
 stékající tvárnicí lemující červánky v líci
                                                   na konci cesty
                                VIVIDNÍ DÍVKY
                                             citové metamorfózy
 
                   Stále se obracíte
                   Stále lapáte po radě
             V té řadě mnoho vás sídlí
                    však nemohu pomoci sobě samé
            Já lapám po dechu
 
Hořkost citelná v husté omáčce důkazů
                       zůčtování pravic prašců zbytnělých kruhů
 
           Zábava
                       utápět se ve své nicotě
  Jo to mě baví
                       zbídačená tvář
               pod víčky modrá zář
                                        koneckonců jsem to Já
 
Já      nekonečně průhledná
                    všem otevřená
                              bezbranná
                                        a nahá
 
 
                                                               připíjím na chameleóní spoušť
 
Autor MiMiKa, 03.05.2017
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, enigman, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prý existuje kulovnice která střílí broky, je to možné?...

05.05.2017 12:16:23 | enigman

" na zdraví " ať Nám ta tříštěná dlouho chutná ... válet na jazyku

03.05.2017 23:19:14 | Jin&Jang

Je delikátní!

03.05.2017 23:26:42 | MiMiKa

Hahaha.. Ty si vtipná ;)

04.05.2017 00:13:24 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí