Čich

Čich

Anotace: VVV

Mezi oči se nám vloudil nos,
různé tvary a velikosti má,
někdy ke vzteku, jindy pro radost,
v obličeji vytváří různá aranžmá.

 

Účelu jeho vždy se nezávidí,
vydržet musí téměř cokoli,
mnohdy i posměch sklidí,
přes něj když dostaneš, tak bolí.

 

Nejlépe je mu na jaře,
kdy vůkol všechno kvete,
s přírodou bývá zadobře,
vůní je plno v tomto světě.

 

Někdo má na věci dobrý čich,
s nosem to ale nesouvisí,
odhalit umí lecjaký hřích,
i když je hluboko spící.

Autor banan, 06.05.2017
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: Nikita44, Frr, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čichám čichám člověčinu a je úžasné do ní strčit nos... bezváááá... krásný den, Franto... ST. :-))

06.05.2017 09:36:07 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí