Ksssss

Ksssss

Anotace: Po roce opět kousek věnovaný literární exkurzi KČL TUL... velmi alternativní.

"Ksssss"
Zasyčely plechovky, výlet započal
Vlak neslyšně kolejemi klopýtal
Dívky sličné, muži pivem posílení
Vítali společně (leč pozdě) rozednění

Slunce vítalo nás každé ráno snad
A loučilo se dříve, nežli šli jsme spát
Večerní chlad orosil nám číše
Když Luna vydrala se ze své skrýše
My pokořili mnoho litrů kvasu

"Ksssss"
Snídaně šampionů i večeře bohů
K obědu snad nic jiného přát si nemohu
Občas mok jsme tuhou stravou proložili
To jen proto, abychom se ráno probrali

Výletů bezpočet, mnoho známých míst
A mohu přísahat, jsem si jist
Že jsem je již jednou viděl, leč mohl bych znovu
Ráno z obchodů vraceli jsme se z lovu
Chtěli jsme doplnit vitaminy

"Ksssss"
"Ksssss"
"Babičko..."
"Ksssss"
"Já budu letos hodný!"
"Ksssss"
"Tak zase za rok..."
Autor Ravena Lupus, 16.05.2017
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí