Potrava věčnosti

Potrava věčnosti

Anotace: Třepení okraje života.

Chvíli být živ usměvem,
který trápí.
Na křižovatce cest se neztratit.
Popoběhnout,
když dech se krátí.
Vymodlený KRAKATIT.
Za obzorem pustých dnů,
přesáté utrpení vítá.
Rány co korouhev,
nabízí,
prázdnem zbita.
Podnos mouření z Benátek.
Prachsprostě bídná odloučení
tvořící podstatu
a nový počátek.
Tajemství kosmického EGA,
nechá se vést na porážku.
Autor ricda, 17.05.2017
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Alci, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí