Iva Vlastička

Iva Vlastička

Anotace: ___

cítím chvění

snění
chtění
po zádech běhá 

mrazení 
tygří pohled
líbej mě hlaď mě
dobý mě 
 
jsi jako 
štíhlý půllitr 
co chce vypít
dokud pění
 
a já šílím
děkuji Pánu Bohu
za mužství
svobodnou vůli 
 
v klíně
zarostlý sad
bzučící 
včelí úly 

Vlastička
druhá kapitola
první byla Iva
prsa čtyřky
 
mužská fantazie
v hlavě 
navíc 
dvě Jiřky
 
když vidíš
tu krásu 
v pohybu
svět se vlní
 
když nad
hlavou šumí
vánek horkem
funí
 
kozel jedenáctka
tiše pění
nad to 
nic není
 
pivo bazén ženy
hokej 
nabitý program
Veny
 
to vše
c(ej)tím
když jsem
svobodný
 
Autor Stavák, 18.05.2017
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolik piv? :)

19.05.2017 17:36:22 | Philogyny1

:-) to je z horka :)

20.05.2017 21:59:39 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí