Vztek

Vztek

Anotace: *-_100_-*

Uděláš si se mnou dítě?
Proč?
Ty mě nemiluješ?
Prosím?
Na co si to ještě hrajeme!

Náhoda život provází
od kolébky do hrobu
Utažené lýkové provazy
plní vyprahlou nádobu
Vášeň cit a chtíč
denodeně utahují svěrku
Vyklouzne tiše pryč
neohledne se
ani v žertu

Temnota Světla INSPIRUJE
Autor ricda, 19.05.2017
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí