Tabule

Tabule

Anotace: .....

TABULE

Procitám k pravdě, která váží tuny a na prsou bolí .

Přestávám dýchat, sedám si a myslím na cokoli.

Nohy se klepou a oči nelze otevřít.

Přišel čas jen tak o životě snít..

Do korun stromů mířily mé kroky

Nad zemí létala jsem celé ty roky

Však z výšin jsem spadla a

teď brodím se bahnem .

Ztratila jsem křídla a už vůbec nejsem tygrem .

Létat už neumím z výšek mám jen strach

Ničemu nevěřím vždyť křída je jen prach.

Když osud maluje pohádku života - že slza ji nesmyje?

Kde je ta jistota?
Autor Laureta, 28.05.2017
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Fany, Dreamy, Jin&Jang, Harold Smiths
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

04.03.2018 21:26:00 | Húrin

Děkuji

04.03.2018 21:34:08 | Laureta

Pěkné :-)!

28.05.2017 11:28:10 | Fany

Děkuju

28.05.2017 13:37:18 | Laureta

Asi má nejoblíbenější

28.05.2017 01:49:58 | Laureta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí