První den ve službě

První den ve službě

Anotace: ...

Žijem v krásné době a svobodné zemi,
ale do práce moji milí nechce se mi,
nechce se mi ohýbat záda a makat denně,
protože já si trvám na své ceně.

Vím kolik škváry za hodinu utrpení,
ale nikdo jiný mě moji milí nedocení,
nikdo mně nebude nutit držet normu,
proto si oblíkám tu uniformu.
Autor Skrat, 31.05.2017
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí