Líné spermie

Líné spermie

Anotace: ...

Zadání byly jen dvě děti
A já se rozhodl ženě vyhověti,
Nejdříve kluka, potom holku,
Ona by chtěla snad celou školku!

Řeknu vám já měl ale mušku,
A tak to všechno dalo celkem fušku.
Nejdříve noční, pak ranní směna,
Až se mi hrnula z pusy pěna.

Takhle ty malý bílý svině,
stavěli se k té mojí marné dřině.
Já to tam ládoval o sto šest,
málem jsem přišel o svou čest.

Taky už šly o mě sprosté řeči!
Já jim dám! Prý “malí povaleči”
Dobře, tak nemrskají rychle ocásky,
ale každá z nich byla od lásky.

Tak to šlo dál a od půl roku,
jsem to už střílel fakt od boku,
a pak asi na šedesátou,
to klaplo a zítra budu tátou.
Autor Skrat, 01.06.2017
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Dreamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidám se ke gratulaci.
Velice pobavilo...
:)
Takovou "výrobu" bych si taky nechal líbit. ;)

01.06.2017 07:04:17 | Cappp

Gratuluji...:-)

01.06.2017 06:58:47 | Dreamy

hahahááá bravisimo:-))ST

01.06.2017 01:11:42 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí