Ramon

Ramon

Anotace: ,,,

Do knihy Všehomíra
dokresluješ obrazce
na povel se ani pes nevysere!
strunu večnosti
po soustech polykáš

rozednívání natahuje čas
pro každého jednoho z nás
Zachariáš Ramon
odvržený pramen poznání
vnucený do tenat vášně
a s tím vším
po ránu se vracíš
z tahu nocí
podkreslující tvář
bezostyšného poloboha
CHOROBA...
Autor ricda, 02.06.2017
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí