Vítr

Vítr

Anotace: ...

Na střechy domů padá déšť, sedím v tichu- jen ty řveš.
Nikdo neslyší ty slova silná a tvář je bledá uprostřed temna.
Od kapek deště odráží se světla, mezi nima slza- má věčná kledba.
A duhu nevidim ,tak jako přání splněná
Do domu vcházím , padám na kolena.
Pod tíhou vzpomínek, mysl dveře zavírá
A průvan sfoukl plamínek , co tolik hřál.
Autor Laureta, 06.06.2017
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lauri, píšeš moc hezky:-)

06.06.2017 10:45:16 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí