Pocity

Pocity

Anotace: Pocitovka

Pocit touhy pocit moci,
s úmyslem se ke mě sklání,
hlava touhu hned zahání.
Pocit štěstí pocit slasti,
odvrací se, odchází,
pocit štěstí pohltí
už jen prázdnota ho zaplní.
Což zbývá dál to neurčité je,
jen vzpomínka v mém srdci navždy zůstane.
Autor Ta Michaela, 07.06.2017
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí