Kurtizány

Kurtizány

Anotace: Jsou to děvy veselé.

Kurtizány, svůdné dámy,
miluje je jeden známý,
prý mi jednu doporučí,
za úspěch on klidně ručí.

Zvítězilo pokušení,
vzrušení  vždy muži cení,
doopravdy byla skvělá,
velice se ke mě měla.

Rozmarná, že tuze byla,
tak mi konto vybílila,
přitažlivost moje mizí,
už jsem pro ni chlápek cizí.

Pryč jsou všechny moje klady,
nachází jen samé vady,
přestal jsem být zajímavý,
už mě ani nepozdraví.
Autor Psavec, 08.06.2017
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, MARKO, Poetik, Ruda Štola, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), ach, vy muži, vždyť to víte, ale stejně marno :-( a musíte se spálit :-)!

08.06.2017 13:58:42 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí