Oslava

Oslava

Anotace: Vešel do velké místnosti oči plné něžnosti dva důvody k radosti díky svojí plodnosti dostavili s...

Vešel do velké místnosti
oči plné něžnosti
dva důvody k radosti
díky svojí plodnosti
dostavili se hosti
podle naší zvyklosti
jedli podle libosti
přeslazené sladkosti
také maso od kosti
důvodem té vzácnosti -
dvojčata první jakosti
netřeba další skromnosti
teď bude mít starosti
až vyjde z opilosti
nemá jiné možnosti
než nepozbýt bystrosti
nedělat žádné hlouposti
i když má sklony k lenosti
no a také k drzosti
stop tečka a dosti!
Autor sarka, 09.06.2017
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí