Slova na papíře

Slova na papíře

Anotace: Smutek

Havran nezamává křídlem,

kurtizána neoslní leskem.

 

Vlaštovka naposled doletěla

a nejedno pírko cestou pozbyla.

 

Vrabec všechny třešně i višně spásl,

pak o půlnoci zimou se třásl.

 

A jen sova a netopýr

noční ticho ctí

ač rozdíl

v zoologii mezi nimi dlí.

 

NE

    to

       není

             negace.

 

Zde pouze chybí

                      citace.

 

Za názor

            se omlouvat

                             nebudu.

 

Mějte mě forever

                       za

                          zrůdu.

Autor Haviko, 10.06.2017
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí