Poslední vana

Poslední vana

Anotace: ...

Konečně jsem sebral všechny síly,
jdu a podřežu si žíly.
Až mě objevíte k ránu,
už jen vypustíte vanu.

Jeden dopis na komodě vyklápěcí,
v něm vám píši, všechny moje věci,
vyskládané vedle v hromdáce,
mohou skončit klidně někde na skládce.

Stejně jako s tělem, co se bude dít,
je mi jedno, třeba nechejte ho shnít,
nechejte ho klidně někde v díře,
setlít jak sražené zvíře.
Autor Skrat, 13.06.2017
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí