Mezičas uvědomění

Mezičas uvědomění

Anotace: K oknu, když se kouknu z jitra, vidim zítra...

Udělal jsem dost kroků jak loků grogu,
kroků k rokům, ran dostal pár k oku.
K oknu, když se kouknu
z jitra, vidim zítra.
Požil jsem, co jsem prožil -
jak stravy strávil, se uzdravil,
zítřky teď zdravím zdravý,
ač se před ně s oblekem nestavím s drahým.
Nejsem starým ani zralým -
s raným dětstvím p**raným.
Jsem nastál se, nazdál, než nastal
převrat - už netřeba přehrát
si, co bylo,
znovu, mam osnovu slohu, jehož slovům
už rozumim -
Autor The STYL, 14.06.2017
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, P.T., piťura, JSJ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi to Tvé hraní se slovy a obraty hodně dobré

14.06.2017 12:47:59 | JSJ

Děkuji, jde to samo.. :)

14.06.2017 12:55:48 | The STYL

Tak si to užívej...a světu ukazuj

14.06.2017 13:00:10 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí