Mlsný děda

Mlsný děda

Anotace: Tenhle děda rozhodně není žádný asketa.

Smutný život, děda ječí,
když zápasí právě s křečí,
o sexu už jenom snívá,
na pohádky rád se dívá.

Skončit pití, lékař radí,
s babičkou se často vadí,
fajfku též má zabavenou,
s tvrdohlavou žije ženou.

Nechutná mu zdravá strava,
jiným jídlům přednost dává,
ač je starý, je muž činu,
tajně chystá si hostinu.

Tučný bůček děda cení,
dietní to vskutku není,
špatné časy potom byly,
pampersky to pocítily.

Autor Psavec, 14.06.2017
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: MARKO, Květka Š., Kapka, Frr, Dreamy, DigBallz, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Navrch šťopka slivovičky,
políbení od babičky... :-)

15.06.2017 05:08:12 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí