Návod na to jaký být

Návod na to jaký být

Anotace: Připomínej si smích a s myslí zdravou choď do a z misí...

Neseď, dnes jeď za tím, co chceš,
nepadej do svyslých nor syslích,
připomínej si smích a s myslí
zdravou choď do a z misí.
Vidíš naděj - vezmi si jí nebo zmizí,
prosazuj si svý, nebuď cizí,
nebluď, proti sobě nepuď,
v noci nebuď se z vizí.
Přejít slepým provoz pomoz,
vyseč porost, nepoporost
aby už víc,
s mravy dobrýmy buď správnym,
nenech splavit se, spálit a zbavit
naděje spravit vše v dobrý zpravy.
Buď dobrý, co můžeš, dobij,
ten, o kterym říkat budou příklad,
dýchej, problémy nedmýchej...
Autor The STYL, 15.06.2017
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí