Na dně

Na dně

Anotace: .

Chtěl bych být na dně

protože by mi nevadilo,

že na něm jsem.

 

Chtěl bych být na dně

protože by mi nevadilo,

že všechno je jen živý sen.

 

Neznám lepší způsob umírání

než izolování..

 

Neznám lepší způsob čekání

než zkamenění...

 

Nevadilo by mi, že mi utíká čas když si tak vzpomenu,

že jediné co znám je pohlazení od démonů...

 

Chci utéct od těch duší,

kterým v kompromisech to sluší...

 

Pak by dno méně bolelo a zas více hnilo

miliony básniků se až do nebe prosnilo...

 

 

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 16.06.2017
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí