Maminka

Maminka

Anotace: Maminka největší osoba v našem životě!! Ta moje?? Uz se jí nikdo na nic nezeptá

MAMINKA

Prosím -nebodejte dýky do dětských duší .

Prosím -jste dospělí a snad víte co se sluší .

Prosím - dejte jim lásku i něžné obětí .

Prosím -dětská duše vám lásku oplatí .

Prosím - nechte rozsvícenou lampu když jdou spát .

Prosím - vemte je do náruče, když se budou bát .

Prosím - když nebudete vědět co a jak ,

zeptejte se mojí maminky ,která zná všechny léky na dětskou duši
I láskyplné říkanky..
Autor Laureta, 22.06.2017
Přečteno 407x
Tipy 13
Poslední tipující: Poetik, Ruda Štola, Iva Husárková, Frr, Plk, Akyš, JSJ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maminka je to nejdražší co máme....ST

22.06.2017 03:35:28 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí