Výroba blázna

Výroba blázna

Anotace: .

Chtěl jsem lásku

jak jednoduché přece

zavřeli mě do sociálního vězení

do sociální ,,zlaté klece´´

 

Pak bláznem mě nazvali

to slovo přece silně zní

Děsí mě přicházet na to

že má kletba zní- normální.

 

Chtěl jsem lásku, ne však ,,lásku šílenství´´

tu která tiskne v rohu

To se však někdy příliž nesmí

bolí nenacházet zas a znovu...

 

Chtěl jsem skutečným bláznem být dokonce

schovat se do objetí šílenství

Dotáhnout to na nejchytřejšího pitomce

omámen jedy smrti, tak jak jen se smí..

 

Kolik lidí zabilo v sobě nevinnosti plamínek

ubližování jako způsob bytí mají

Na toto peklo nikde nedávají žádný lék

a při tom slova lásky na rtech jim ulpívají...

 

 

 

 

 

Autor 8Zdenek, 22.06.2017
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vincent Van Gog si kvůli lásce uřízl ucho. Život prožít ve svých představách se může odrážet v realitě jako šílenství. Toho jsem se nikdy neděsil. ... slova lásky na rtech ulpívají ... a nejen to. Žít v lásce mě dovedlo k onomu čínskému "milovat vše a na ničem nelpět" ... ST

25.08.2017 20:46:09 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí