Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Vzpomínka na dávné časy :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Milá maminko a tatínku
jenž žili jste spolu v sousedství
věnujte prosím pěknou vzpomínku
navraťte se zpátky do dětství

Dlouho šlapu zdejším světem
nevím kam uteklo moje mládí
když jsem byl rovnež dítětem
tak kde jsou moji kamarádi ?

Hřeje mě milá vzpomínka
z paměti neztratí ze zlehka
tak to říkavala moje maminka
budiž je vám země lehká
Autor Petr27, 29.06.2017
Přečteno 515x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Ruda Štola, Fany, Kapka, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky na dětství se stále vrací....ST

02.07.2017 21:58:52 | jitka.svobodova

Pěkně vzpomínáš :-)!

29.06.2017 21:43:40 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí