Sráz lidské duše

Sráz lidské duše

Anotace: O tom jak někdy otáčíme pohled nad tím když jiný trpí a my jdeme kolem s tím aniž bychom si uvědomovali že i nám se to může stát . Že i my můžeme být těmi kteří pláčou , jsou zraněni a nevědí jak nebo kam dál.

Podívej se mi do očí
A řekni že to tak není
Že ti srdce neposkočí
A před očima zatmění

Když někdo v bolestech klečí
Na hrudi tíží ho kamení
Z posledních sil na zemi brečí
V očích pohled který všechno změní

Prosím zastav a podívej se znovu
Kde je ta lidskost a pomocná ruka
Všichni jdou dál se srdcem z kovu
Když srdce někoho jiného nahlas puká

Stali se z nás stroje
Které nejsou schopny citu
Vyžírat chvilkové zdroje
A poslouchat autoritu

Každému se to může stát
Že přijde ten čas
Kdy nemůže na nohy vstát
A překonat ten sráz
Autor Dědek, 30.06.2017
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí