Naplnění

Naplnění

Anotace: Nevím.

Život dává rány
Bez ohledu na to,
jak moc bolí
Vnímání realitní pravdy.

Spát je jako útlum myšlení
A svobodné žití.
Usínat, snít, chápat
A mít.

Neustálý pocit,
Že nemáte domov.

Hledám to místo, kde složit hlavu.
Chci náruč, možná i plnou bílých růží
Chci skládat básně už jen o jediném muži.

Probouzet se na stejném místě
Plakat, při výjimečné hudbě.

Chci konečně

naplnění.
Autor Philosophic Theory, 30.06.2017
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí