Dej sbohem tomu co tě brzdí

Dej sbohem tomu co tě brzdí

Anotace: Jedna ze starších o tom jak to bohužel někdy bývá .

Dej sbohem těm co o tebe nestojí
Netrap se tím co o tobě říkají
Vždyť oni tvůj příběh neznají
Oni tvůj život vlastně ani nežijí

Přátele jen na oko
Pošly je na míle daleko
Tolik času uteklo
Štěstí neváží ani deko

A přesto čas letí dál i bez nás
Jediné co platí pro každého je čas
Ten neoklameš , slyšíš ho zas a zas
Má ho vyměřený každý z vás

Tak nic nepromarni
Každou šanci popadni
Na slzy se vybodni
Na to zlé zabudni

Nic není pomívější než život
Tak nehledej k němu důvod
Jdi nahoru a užij si každý schod
Čas ti ukáže záchranný bod

Nikdy se nevymlouvej
Nikdy se neomlouvej
Nikdy si nenamlouvej
Nikdy nepřemýšlej

Nad tím co je tvoje chyba
Za to co občas tak prostě bývá
Že jsi v něčem jak v rybníku ryba
Nad ničím co vzala sebou doba

Čas už nevrátíš
Občas něco ztratíš
A něco pochytíš
Co nikdo jiný uvidíš

Časem přijde zkušenost
Ztráty a nalezená ctnost
S každým nová vědomost
V rukou držíš svou budoucnost
Autor Dědek, 01.07.2017
Přečteno 505x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, jitka.svobodova, Poetik, Ruda Štola, Akyš, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé Takové pravdivo - motivační :)

01.07.2017 22:08:31 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí