Snaha

Snaha

Anotace: Snaha - nedoporučuju číst lidem, co si nechtějí kazit náladu a jsou šťastný Doručuji lidem, kterým se prostě nedaří a hledají pravdu.

Jedna snaha vymění po chvíli další a jinde

snaha za snahou se dere další

a dýchá ti na záda

a říkáš si

to zas byla dekáda

snaha za snahou

se dere další

avšak úspěchy nám nepřináší...

Už nevěřim na snahu

snad jen na štěstí pouhý,

že jen to a to zvítězí. 

 

Pozitivismus, pozitivismus štěstí nepřináší,

každý se snaží druhého podvést,

pod drny dovést,

tak buď SÁM SEBOU ať je smůla sebevětší,

hlavně držet se při hladině či nad hladinou

a věřit ve smysl v nesmyslech každou vteřinou i hodinou.

 

Snažit se hodně je hezký, ale fakt to může být i roky úplně k ničemu a minimum ku prospěchu.

 

Autor Anež, 05.07.2017
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oni i ty štastný lidi by si to měli přečíst. I když tomu nebudou věřit.

07.12.2018 20:40:25 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí