Ve hvězdách

Ve hvězdách

Anotace: Brzy uplyne pět let od doby, kdy odešel můj milovaný děda. Tuto báseň jsem napsala pro něj.

Doby dětství jsou již v dáli,
stále však slyším Tvůj milý smích,
když spolu jsme si tenkrát hráli,
dnes na Tvém hrobě leží sníh.
 
Vzpomínky už zašly prachem,
v Tvých očích plamen vyhasl,
já se často budím strachem,
zda klid v nebi jsi nalezl.
 
Pět let skoro uplynulo
od doby, kdy jsi odešel,
ve mně cosi zahynulo,
když tehdy Tvůj čas nadešel.
 
Ztichlo ptactvo v temných lesích,
snad chladná zem Tě nezebe
a všechny hvězdy na nebesích,
svítí jenom pro Tebe.
Autor Kathleena, 06.07.2017
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-)

07.07.2017 13:22:33 | Kathleena

Moc hezké vzpomínání na dědečka....ST

07.07.2017 04:18:06 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí