Sbohem nebo ne ...

Sbohem nebo ne ...

Anotace: Ani spolu ani bez sebe ...

Může se stát že jednou přijde pád
A my nebudem jeden o druhýho stát
Tak nezoufej nesmíme tomu šanci dát
Není čas na otázky kdo má více rád

Čas je vrtkavej a nemá cenu se s ním prát
Možná jsem troufalej ale někdy je znát
Náš vztah je schátralej a začíná se rozpadat
Na kusy co nejdou už nikdy poslepovat

Tak ruku na srdce si dej
Každej čin je zoufalej
Sama si to prosím přiznej
Už mezi náma není to nej

Nic nezkoušej , předem už je to prohraný
Možná jsem ten zlej ale vím kdy je to ztracený
Prosím přísahej že necháme ty dveře zavřený
Naše srdce jsou z toho už dávno unavený

Nemám rád loučení , tak nech oči zavřený
Dokud to neskončí a nebudem si na míle vzdálený
Hlavně neplakej , tví slzy jsou pro mě vražedný
Ani jeden z nás to nebude chtít takhle skončený


Hlavně si z toho nezoufej
Každej je lepší , tak si troufej
Na ty co tví srdce vyléčí , neprohej
Naposled se pro mě pousměj

Ať můžu zamávat jako ten co se neloučí
Se slzama s výmluvou že padlo mi něco do očí
Autor Dědek, 08.07.2017
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST***

10.07.2017 23:51:33 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí