Vlci v našem nitru

Vlci v našem nitru

Anotace: Slyšeli jste o jing a jang, o dvou polovicích co každý člověk má a je pouze na něm, co si ze dvou možností vybere. Zde je příběh ze života o boji myšlenek v mysli znázorněn vlky v našem nitru.

Černý a bílý vlk za úplňku
tasí své tesáky, 
zaryly je do krku,
měsíc je zakryt oblaky

Černý vlk přináší
smutek, vztek a žárlivost
tebe tímto na zem sráží,
tebe sužuje krutost

Namyšlenost už ti není cizí
pohlcen nenávistí
tvoje duše již není ryzí,
jsi jeho kořistí

Bílý vlk v sobě maje
radost, věrnost a lásku,
při které tvé srdce taje
vlk držící se závazku

Bude přinášet naději
a v očích mít soucit
duše je v pokoji 
toť nádherný pocit

Rozhodni se tedy dobře
kterého vlka krmit budeš
druhého vedeš k prohře
a prvním se staneš

1.4.2017, Martin Daniel 
Námět z: https://www.seberizeni.cz/kratky-pribeh-k-zamysleni-dva-vlci/

Autor Adminak, 10.07.2017
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí