Na okraji propasti

Na okraji propasti

Anotace: O rozpadajícím se vztahu.

Jsme na okraji propasti,
blízko, přesto daleko,
sami kladem si pasti,
šťastni jen tak na oko.
 
Nitky téměř zpřetrhané,
mosty skoro spáleny
a dvě srdce rozlámané,
naše plány zmařeny.
 
Nejhorší je nic nedělat,
když v trablích se brodíme,
pak stačí jeden krok udělat
a v propasti skončíme.
Autor Kathleena, 10.07.2017
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: mirecek, Ruda Štola, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať v klidu padne, co padá, jinak nás to oba zavalí.

10.07.2017 22:24:59 | Cháron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí