odi et amo

odi et amo

Anotace: .....

Sbírka: Sympathy for the devil

tak teď popři můj svět

a označ mě za blázna

*

jestli pak ví, jak je krásná

nemusí svoje tělo trhat na kusy

to se sama sobě tolik hnusí

asi

*

jsi voda na můj mlýn

jsi voda na můj mlýn

jsi voda na můj mlýn

jsi vodou na můj masochistický klín

stačí jenom mlýt pantem tak dobře

jako to umíš jen ty

socipate

*

tohle je patová situace

a summer ještě ani nezačalo..

pořád mi to nebylo málo

odi

et

amo

*

bylo to rok

a říkám ti sbal se a ...sbal si všechny svoje švestky

a ZMIZNI!

*

protoože už mě neeeebaví nechat si klovat tebou do očí a smát se u toho

už mě to přestalo bavit

okolo tebe se svět můj netočí

.

.

a já pořád volám o pomoc

a nereaguju na prosby

věřím ve všechny tvoje hry

a moje hranice stavím pomalu ale jistě

.

.

jsi jako klíště

saješ mi mozkomýšní mok

zastav ten tok horké lávy na moje kosti a klouby v křečích

já tady klečím a nevím už ani čemu věřím

óóó jsi můj životní guru a kouč

znovu zažít ten rauš

chci

nikdy

znovu

*

tak mě prosím už pošlete z těch Bohnic domů

musím dodělat školu a chodit do práce

vždyť žiju teprve tak krátce

.

.

...

jako by se mi dýchalo líp a zároveň hůř

to bude asi tím, že tě pořád tolik miluju.. navzdory tomu, jak moc tě nenávidím...

 

 

 

 

Autor Loveless, 20.07.2017
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Lioness, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí