Ještě mnoho

Ještě mnoho

Anotace: Ještě mnoho věcí musím, poznat, zažít nebo vyřídit. Pak budu moci spokojeně odejít.

Popíšu ještě mnoho listů,
než najdu svoji cestu.
Bude dlouhá s častými výmoly,
ale už se nikdy nevrátí.

Vyfotím ještě mnoho fotek,
kde budete hlavními herci.
Zachytím tak kouzlo okamžiku,
co mi dá životní vzpomínku.

Navštívím ještě mnoho míst,
co vidím ve svých snech.
Stanou se mi blízkými a vrátím se tam rád.
Kdykoliv se podívám,
nechám tam duše část.

Milovat budu ještě mnoho lidí,
než najdu tebe.
Dívko z básní,
ve kterých srdce hledá.
Až jednou hvězda svitne,
o ruku tě požádám.

Poznám ještě mnoho věcí,
než řeknu konečné na shledanou.
Budu milovat, trpět i odpouštět.
Vždyť takový je svět.
S úsměvem na rtech budu moci odletět.
Autor Hantec, 21.07.2017
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí