Sliny

Sliny

Anotace: Sliny sa miešajú s popolom, keď fajčím vidím tvoje ruky. Červené oči, nie pre teba, z dymu. ...

Sliny sa miešajú s popolom,
keď fajčím vidím tvoje ruky.
Červené oči,
nie pre teba,
z dymu.

Na čo myslíš,
stále smutná.

Každý úder ťa nútil ma nenávidieť,
každým som ťa milovala viac.
Sliny ti stekali pomaly,
spojené v jamke na brade.

Si moja nechutná predstava dokonalosti.
Prsty mi driapala vyholená časť hlavy.

Písala si ako ma pretiahneš na dlážke
s vodkou v ústach.

Chcem tvoju oplzlosť.
Už si uspokojila iné.
Závidím,
no ešte viac že počuli tvoje slová.

Nevinné, psie oči
tvoje prsty hlboko pod kožou.

Čítala si mi básne.
O mne,O sexe, O...
Všetky som vrátila,
vyhodila.
Chcem ich čítať,
masturbovať a spomínať.

Si tou predstavou,
čo ma doženie k orgazmu
aj keď spím s mužom.
Nostalgickou predstavou.
Toľko romantiky,
chce sa mi vracať.

Nemôžem,
to víno bol príliš drahé.
Aby skončilo na dlážke.

Spomenieš si ešte?
Na žily, krv, kolená,
horkosť.
Lakte zabodnuté v podlahe.
Hodiny ticha,
jediné ticho čo znesiem.

Máš inú,
počula som že iného.
Príď na siedme poschodie.
Pustím ti Soko,
nechám ťa byť smutnou.
Ak ma necháš ťa milovať.
Autor vraciambasnenadlazku, 26.07.2017
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to dlouhé, ale nemohl jsem přestat číst, povedené...

27.07.2017 14:17:40 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí