Vzpomínková inventura

Vzpomínková inventura

Anotace: Jsou naší součásti.

Všechny moje vzpomínky,
jsou jak drobné pramínky,
zabouří či pohladí,
co jsem prožil za mládí.

Uschovám je, roztřídím,
než si nové pořídím.

Autor Psavec, 30.07.2017
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí