Pod křídly Noci

Pod křídly Noci

Anotace: Sojím tu kde jsem tě poprvé uviděl Na tom mostě kde střetli se dva světy

Sojím tu kde jsem tě poprvé uviděl

Na tom mostě kde střetli se dva světy

V tu chvíly myslel jsem že sedí na něm anděl

Nebyl jsem skoro schopen pozdravu natož věty

 

Procházím se městem za doprovodu noci

Měsíc odráží se v hladině tiché hlubiny

Tak jako ve tvých očích mám ten pocit

Náš příběh skončil zahalen stíny

 

Vždy to končí tím že se neznámejen 

Procházím se nočním městem

Místy která snad jen spolu známe

Ve srdci na tom místě nyní pustém

 

Dívám se na hvězdy a na černou oblohu

Vždy vpomenu si "pravda je ve hvězdách"

Ale ptám se proč zapomenout nemohu

Proč nadle mám tě ve svých snách

 

Píšu toho tolik a neříkám nic 

Zatím co noc co noc stává se mým dnem 

Nesnáším slunce čím dál víc

Jen tobě dovolil jsem být tím sluncem

 

Sedím pod oblohou s cigaretou v ruce

Hustý dým vychází z mých úst 

S myšlenkou zda jsme jen v půlce

Nebo náš příběh zůstane pust

 

Autor Dědek, 03.08.2017
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí