pidi-mini chvilka

pidi-mini chvilka

Anotace: o chvilce pro sebe

Jasmínový čaj

na stůl pokládaj

krásně zavoní

květem, zelení

 

Ponořím se tady

tam-kdesi

kde si

se sny hraji

 

Karty zamíchám

pidi-mini chvilku

pro sebe zas mám

 

Ještě pročíst

pár řádku z aktuální knížky

chvíli převaluji slova

za přivřenými víčky

 

A už zvoní mobil

dítko si mě žáda,

dala jsem si pozornost

a teď je na něj řada

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 09.08.2017
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, zdenka, piťura, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ... maminko ... Úsměv.Z

10.08.2017 18:41:57 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí