Rozhovor syna s matkou

Rozhovor syna s matkou

Anotace: Výška někdy trápí (vyslechnuto)

Tak říkám své milé mamince,
zabal mi sto tisíc do rance,
podívám se po nějaké buchtě,
tu nenajdu doma z kavalce.

Všichni kolem dávají mi rady,
žena mě dozajista může změnit,
že za vším tím stojí ženské vnady,
mami, tak já to půjdu prověřit.

Jedna věc mě však máti trápí,
proč jsem do výšky nenarost,
co moje výška drahá máti,
to dělá mi velikou starost.

"Jak se to máti asi stalo,
proč ty, vůbec nejsi malá?"
"Času jsme na to měli málo,
to víš, tehdy byla doba zlá."

Do práce jsem moc spěchala,
tak proto se to stalo,
proto jsi moc nenarost,
na sex nebylo času dost.

Autor banan, 12.08.2017
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá mořská víla, piťura, Iva Husárková, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to má rozhodně výšku :-))

12.08.2017 09:24:39 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí