Večerní bar

Večerní bar

Anotace: Občas tan zabrousím.

Oblaka dýmu a hudba snivá,
u baru v koutku děvka si zívá.
Gambleři, pasáci - to jsou mí hosté,
pohni se, barmanko, pivo sem noste.

Zklidněte hormon, pánové milí,
obsloužím vás hned za malou chvíli.
Pivo mi pění moc - vodku si dejte,
barmance Janičce spropitné přejte

Krása má mladistvá u baru uvadá,
řekněte, pánové, co vás teď napadá.
Já, že jsem nesmělá - to není pravda,
ukažte šrajtofli - to bude švanda.

Za pět set, za tisíc, brzděte páni,
mé tělo půvabné nebývá k mání
Vždyť prodávám pivo - ne svoji čest,
takovou urážku nemohu snést.

Přijímám omluvu - řeč budiž prostá,
i když jsem barmanka, tak nejsem sprostá.
Pochopte, pánové, věc je to známá,
barmanka Janička je prostě dáma.

Autor Psavec, 17.02.2007
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak barmanko psavko, na zdraví...
Opravdu opravdová...za kolik seš k mání?

18.02.2007 15:02:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí