Potvůrka

Potvůrka

Anotace: ...dílo není moje, pokud to znáte, smažu to.

 

Opět se mi vyhýbá
 i dnešní noc....

Tak opojná Jeho náruč jest.

Já prosím jej každý večer
 by objal mě na lůžku mém.

Zřídka přichází sám od sebe.
To pak probouzím se jak vrnící kotě.

Častější jsou však večery,
 kdy jej marně očekávám
a On prostě nejde a nejde.

Jsem na něm závislá -
- tu laskavou náruč Jeho
 prostě potřebuji.

Když jsem byla mladší,
objímal mě každou noc..
..bez reptání,
ale nyní se přede mnou krčí..
..někde v koutě.

Kdo na něj má stále čekat??

Někdy prosím, někdy vyhrožuji,
a když stále vyhýbá se mému loži,
musím přikročit k násilí -
- jako zrovna v tuto chvíli.

Proto otvírám lékárničku..


a beru si prášek.
...
...
Potvůrka SPÁNEK.

 

 

Autor mirecek, 20.08.2017
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mirečku, pozdravuj autora ... napsal můj příběh ... díky

20.08.2017 20:15:03 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí