Tlouštík

Tlouštík

Anotace: Přitažlivý muž.

Já si říkám nikdy více,
nechci býti špekounek,
vždyť se smějí krasavice,
že jsem jako melounek.

Do fitka teď denně chodím,
cvičím přímo urputně,
snad ty kila rychle shodím,
tělo bolí ukrutně.

Moje děvče však má jiný,
že je tlustý nevadí,
prožívám zas těžké splíny,
nevím, kdo mi poradí.

Tak jsem přestal tělo ničit,
na burze jsem skvěle hrál,
nemusím už více cvičit,
když jsem balík vydělal.

Děvčata jsou na mě milá
váha už jim nevadí,
miliónek ubral kila,
ten prý všechno nahradí.

Autor Psavec, 20.08.2017
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměv. ... Z

20.08.2017 22:32:08 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí