Sen o akváriu

Sen o akváriu

Anotace: Dávný sen, Uprostřed noci, Nahý stojím, Ve sklepě, Zpřítomněn, Jako génius loci, Po pás se brodím ve vodě, V akváriu, Černé stíny, Voda kalná, Stoupá výš, Zvláštní čolek...

 

Dávný sen

Uprostřed noci

Nahý stojím

Ve sklepě

 

Zpřítomněn

Jako génius loci

Po pás se brodím

Ve vodě

 

V akváriu

Černé stíny

Voda kalná

Stoupá výš

 

Zvláštní čolek

Tváří člověk

Na mě volá

 Kraulem plave

Ke mně blíž

 

Tenkrát a právě dnes

Ta bázeň a značný děs

 Můj život znovu překročil

Tu poslední mez

 

Tenkrát a právě dnes

Na mě volá divný tvor

Který za mnou připlul

Ze dna Třetihor

 

Tenkrát a právě dnes

 Bludu se chytám

Když na terapiích své Já

Do písku a chaluh

Před tebou ukrývám

 

V akváriu

Černé stíny

Voda kalná

Klesám níž

 

(Hanuš Šparlinek, 19.8.2017, výrazně ovlivněno autentickým snem)

 

Autor Hanuš, 20.08.2017
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí