Koho zajímá?

Koho zajímá?

Anotace: ...

Sbírka: Přízraky setmění

Lidé na mě ukazují prstem,

šeptají si za mými zády,

co jsem vlastně zač

Už mě to vůbec nezajímá


Co je na tom, jak jsem od nich odlišná,

nepatřím nikomu z Vás, nemám majitele

Vím, že mě kritizují ze všech stran,

jsem si jistá, že mě nenávidí

Závist je sžírá, štve je můj život,

jaký teď mám


Proč to tak je?

Já nejsem vinná, ničím jsem neprovinila

Moje okolnosti je užírají

Můj osud je takový jaký jsem se rozhodla

Takový jak jsem si ho pro sebe vysnila


Možná je to moje chyba,

že nedržím krok s normou,

už je příliš pozdě na to, abych se změnila


Budu se držet mých přesvědčení,

upevním svoje postoje


Koho zajímá, co dělám?

Koho zajímá, co říkám?

Jsem taková a taková zůstanu


Nikdy se nezměním!!!


Autor Misha, 21.08.2017
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mirecek, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí