Odyssea

Odyssea

Anotace: ...

Sedím v místnostech
mezi stěnami obytných domů
s nahou myslí
v kamenném srdci zrůdy
alias společnosti
Skrytý ve stínech klecí
vystavěných lidskýma rukama

Lev s vyšinutou myslí
s šílenstvím tryskajícím z očí
ve chladu
ve tmě
v přirozeném prostředí
maniacký
na pokraji zhroucení
na dosah vyvrcholení
nad vší tou lidskou tupostí
která je někdy tak uspokojivá

a chvíle kulminace
přichází nad těmi
jenž mě bezhlavě následovali
oblouznění
otupělí v realitě
kterou brali za svou

jsem jeden z posledních exemplářů
sténající nad ránem v pozdním odpoledni
ve svém neposkvrněném šílenství...
Autor něco, 29.08.2017
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, jondys, AngelLia31, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím z toho duch sídliště. Ty stěny mi to připomínají.

17.09.2021 15:06:28 | mkinka

Něco v té básni mi přijde tak důvěrně známé.

29.08.2017 19:05:46 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí