Životem vpřed

Životem vpřed

Anotace: Někdy minulost bolí a přináší smutek , vzpomínky které nedají se zmazat . Tváře které nejdou zapomenout .

Někdy toužíme jen vrátit čas

Ty časy které nás zranili 

Které se opakovali zas a zas

Za které jsme se vinili

 

I když chyba nebyla jen v nás

Každý z nás v duši ukrývá tajemství 

Jizvy které uvnitř pálí vás

Neskončit v poutech otroctví 

 

Vlastní minulosti která bolí 

Zrcadlem dívat se zpět 

Nemá cenu sypat do rány hrsti soli 

Někdy řekli jsme pár nechtěných vět

 

Nestát na místě i když je to náročné

Nepadnout na kolena časů minulých

Již je to jinde a není to skutečné 

Poučit se z těchto časů zlých 

 

A jít vpřed s nadějí která zůstává 

Nezakopávat o pochybnosti 

I když nás někdy smutek dostává 

Nedat v sázku své city a ctnosti 

 

S rukou k nebesům jsem v pohodě 

Říci celému světu vstávám 

Pustit ty negativa života k vodě 

Nezměním se svým/svá zůstávám

Autor Dědek, 02.09.2017
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí