Hraniční efekt

Hraniční efekt

Anotace: život na hranicích, hraniční porucha osobnosti, touha po přijmutí, touha po pozornosti

Seděl tak na břehu
životu na okraji
chodidla již ve vlnách smáčel

Mokrý byl zpola
tak jako suchý
a tu vítr kolem kráčel

Sfouknout tě do řeky
na dno v zapomnění
či jen zahvízdat a narovnat ti střih?

Nechám to osudu,
Fortuně, náhodě
prosím tě jen,
ať to má švih.
Autor Bastie, 02.09.2017
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Mensió, pomeranch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí