obal prodává

obal prodává

Anotace: prošlá kunlhůta

dokonale a uměle
inteligentní podavačka
zboží z kolonií
už dávno

nešplhá
a neovíjí se
kolem žebříku
aby podala

mlsnému pánovi
sladké rybičky
v síťovaném
ledoborci

ten se musí sám ohnout
a ukousnout
hrozivě vystrčený
rybí prst

průmyslové
kamery
Autor Kostivar, 05.09.2017
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Li-po, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí