***Renovace***

***Renovace***

Anotace: Když se to už nedá vydržet....

Renovace na Okružní, to nám byli čerti dlužní
třetí měsíc prach zde dýchám
bez topení , stále kýchám.
Všední den či o víkendu
mám za oknem soc- agendu,
tenhle dělník, to je znalec
sprostě mluví, neurvalec.

Kohout sotva zakokrhá
vrtačka mi stěny trhá
místo raní rozcvičky
padaj knihy z poličky.
Prach se bytem stále víří
den co den mi nervy síří,
ráno vytřeš uklidíš
večer přes prach nevidíš.

Zatemněna přes den stále
vyhnout se chci chlapské chvále,
květiny mi tou tmou vadnou
opadávaj, stále chřadnou.
Zkrátka v bytě mém zde není k žití
je mi z toho všeho k blití,
kdy to skončí, ptám se Vás...
brzo mi to zlomí vaz...
Autor kokyno, 05.09.2017
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale vše bude jak nové

06.09.2017 00:04:41 | Kapka

No to nevím, podle dělníků co jsou zde..)))

06.09.2017 09:29:42 | kokyno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí